Bekas Kor Suksis ditawarkan jawatan PVR - Sinar Harian, Nurul Riduan Nor Ashaha (2009)
Setiap anggota Kor Sukarelawan Polis Siswa Siswi (SUKSIS) Institut Pengajian Tinggi Awam (IPTA) yang tamat tempoh latihan asas dengan sempurna di Institut Pengajian Tinggi Awam (IPTA) bakal dilantiok sebagai Inspektor Sukarelawan Polis (PVR).