UPM Himpun Pelajar Landskap Negara - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 13 Disember – Assembly Architecture Students Malaysia (ALAM) 2010 berjaya menghimpun pelajar dari jurusan landskap seluruh institusi pengajian tinggi awam (IPTA) oleh Fakulti Rekabentuk dan Senibina (FRSB) Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk berkongsi isu dan kreativiti seni bina landskap.