UPM Terima Sumbangan 1,200 Naskhah Buku Bahasa Cina - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 16 Disember – Koleksi Khas Perpustakaan Sultan Abdul Samad, Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima sejumlah 1,200 judul naskhah sastera rujukan bahasa Cina bernilai RM60 ribu daripada Lee Kim Siew, 75, baru-baru ini.