Proses Globalisasi Tuntut Universiti Tempatan Tekan Aspek Kualiti - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 15 Disember – Senario terkini pengajian tinggi antarabangsa yang semakin kompetetif ekoran proses globalisasi menuntut universiti di negara ini lebih menekankan aspek kualiti dalam semua core-business yang dijalankan.