SMK Wilayah Persekutuan Labuan Johan Kempas 2010 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 16 Disember – Perjalanan jauh ternyata berbaloi bagi sekumpulan pelajar dari Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK), Wilayah Persekutuan Labuan, Sabah, apabila mereka muncul juara dalam pertandingan Kem Pendidikan Alam Semula Jadi (Kempas) 2010 anjuran Universiti Putra Malaysia (UPM), di Hutan Simpan Ayer Hitam Puchong, di sini.