UPM Perkenal Rumah Hijau Transgenik Bertaraf Antarabangsa - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 13 Disember - Dalam usaha mengembangkan penyelidikan tumbuhan transgenik, Universiti Putra Malaysia (UPM) kini memperkenalkan rumah hijau yang dilengkapi fasiliti bertaraf antarabangsa iaitu Rumah Hijau Transgenik (RHT).