Pelan Strategik 2011-2013 Pastikan UPM Terus Berdaya Saing - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 17 Disember – Universiti Putra Malaysia (UPM) melancarkan dokumen Pelan Strategik 2011 – 2013 untuk menjadikan UPM terus berdaya saing demi menempatkan kedudukannya sebagai universiti bereputasi antarabangsa.