107 Pelajar Pasca Siswazah Antarabangsa UPM Perkukuhkan Bahasa Inggeris - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 8 April - Seramai 107 pelajar Tertiary English Programme (TEP) menyertai Majlis Networking Evening bagi membina keyakinan diri berkomunikasi dalam Bahasa Inggeris.