Menteri Kesihatan lancar tiga buku mengenai COVID-19 terbitan UPM - Alfadzil, Nor Adilla (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 2 April – Menteri Kesihatan, Dato’ Sri Dr. Adham Baba melancarkan tiga buku mengenai COVID-19 terbitan Institut Pengajian Sains Sosial (IPSAS), Universiti Putra Malaysia (UPM).