Pelajar UPM sertai pameran antarabangsa SDG guna aplikasi Instagram - Isa, Siti Suriawati (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG – Seramai 40 pelajar Tahun 3 Bacelor Sains Tanaman dan Rekreasi (BSTR), Fakulti Perhutanan dan Alam Sekitar (FPAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai pameran antarabangsa secara dalam talian menggunakan aplikasi Instagram baru-baru ini.