Timbalan Menteri Belia dan Sukan tinjau pergerakan pelajar pulang Hari Raya - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 8 Mei - Timbalan Menteri Belia dan Sukan, Senator Wan Ahmad Fayhsal Wan Ahmad Kamal meninjau proses pergerakan pulang pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) sempena cuti perayaan Hari Raya Aidilfitri serta mengedarkan topeng muka dan hand sanitizer kepada mereka.