Pelajar UPM hasilkan produk berasaskan Eucalyptus - Singh, Daljit (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG - Pelajar Kolegiat Kolej 14, Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Fakulti Pertanian, UPM berjaya menghasilkan pembersih tangan, cecair pencuci tangan dan minyak eucalyptus daripada ekstrak daun Eucalyptus yang ditanam di kampus UPM.