Pelajar UPM gotong royong sediakan bubur lambuk - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 29 April – Pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) terdiri daripada Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Sesi 2020/2021 dan Majis Perwakilan Kolej (MPK) Kolej Pendeta Za'ba, UPM bergotong-royong menyediakan bubur lambuk dan mengedarkannya kepada pelajar UPM sempena bulan Ramadan ini.