Projek Agihan Buku Wakaf untuk golongan muallaf - Alfadzil, Nor Adilla (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 12 April - Jabatan Pengajian Kenegaraan dan Ketamadunan, Fakulti Ekologi Manusia (FEM), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Multaqa Asatizah dan Du’at mengadakan projek pemindahan ilmu dengan mengagihkan buku waqaf bertajuk “Kehidupan Awal Muallaf dalam Fiqah Muallaf” kepada golongan yang baharu memeluk Islam.