Pelajar kreatif laksana kursus cara norma baharu - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2021)
Seramai 60 pelajar tahun 1 Kolej Tun Dr Ismail (KTDI), Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai Kursus Kepimpinan SmartLEAD 2021 yang dijalankan secara hybrid, selama enam hari, berakhir hari ini.