UPM Anjur Persidangan Antarabangsa Dalam Bidang Komposit Sains dan Teknologi (ICCST8) - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
KUALA LUMPUR, 31 Mac– Jabatan Kejuruteraan Mekanikal dan Pembuatan dengan kerjasama Jabatan Kejuruteraan Aeroangkasa, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM) julung kalinya menganjurkan 8th International Conference on Composite Science and Technology (ICCST8) baru-baru ini.