MyAgeing™ anjur forum nasional tingkat kesedaran vaksinasi warga emas - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 20 Feb – Institut Penyelidikan Penuaan Malaysia (MyAgeing™), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Forum Nasional untuk mempertingkatkan kesedaran mengenai pelan vaksinasi bagi warga emas dan meneroka isu keengganan vaksinasi (vaccine hesitation).