UPM fokus lima strategi utama perkukuh hasrat sebagai menara ilmu disegani - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 5 Feb - Universiti Putra Malaysia (UPM) memfokuskan lima strategi utama - Memacu Pertanian Berteknologi Tinggi, Membangun Karektor Graduan UPM, Melagang Kampus Pintar dan Pendigitalan, Mendukung Kelestarian Institusi Mapan dan Menatang Pembudayaan Norma Baharu - bagi memperkukuhkan hasrat sebagai menara ilmu yang disegani.