Biji kurma jadi serbuk minuman - Ismail, Nor Azizah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 7 Jan – Biji kurma yang lazimnya menjadi bahan buangan, sebenarnya dapat memberikan pelbagai manfaat kepada kesihatan manusia terutamanya bagi penggemar minuman yang mementingkan pengambilan pemakanan secara sihat.