Pedal basikal MTB dengan sistem kunci magnetik tingkat keselamatan penunggang - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG: Sekumpulan penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menghasilkan inovasi pedal basikal gunung (MTB) yang dilengkapi sistem kunci magnetik dan memiliki ciri keselamatan untuk penunggang.