UPM sebagai tuan rumah The 7th International Workshop on UI-Greenmetric World University Rankings (WGM 2021) - Zainul Ikhwan, Zainul Luqman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG - Pengasas UI-GreenMetric World University Rankings, Universitas Indonesia telah melantik UPM sebagai tuan rumah The 7th International Workshop on UI-GreenMetric World University Rankings (IWGM 2021). Tema tahun ini menekankan kepada Universiti, UI-GreenMetric, dan Matlamat Pembangunan Mampan (SDG) pada Waktu Pandemik yang akan diadakan pada 13 hingga 15 Julai ini.