Pelajar UPM sertai Pidato Ecobrick Intervarsiti - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 7 Feb – Lima pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai Pertandingan Pidato Ecobrick Intervarsiti yang diadakan secara secara dalam talian, yang bertujuan membantu membina keyakinan peserta semasa berpidato.