UPM tandatangani MoU dengan MTC, enam Persatuan Kayu-Kayan - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2021)
PUTRAJAYA, 2 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) adalah antara lapan Insitut Pengajian Tinggi (IPT) menandatangani memorandum persefahaman (MoU) dengan Majlis Kayu-Kayan Malaysia (MTC) dan enam Persatuan Kayu-kayan.