Seramai 7,700 pelajar UPM kembali semula ke kampus - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 4 Mac – Seramai 6,500 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) dijangka kembali semula ke kampus Serdang dan 1,200 pelajar di kampus Bintulu, Sarawak bagi mengikuti pembelajaran dan pengajaran (PdP) secara hybrid bermula 1 Mac 2021.