Penyelidik UPM Rangkul Anugerah Utama MTE 2021 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (2021)
Penyelidik UPM memenangi Anugerah Utama Malaysia Technology Expo (MTE) 2021, serta merangkul lima pingat emas, lapan perak, tiga Anugerah Terbaik Kategori dan dua Anugerah Khas pada The International Expo on Inventions and Innovations – Malaysia Technology Expo (MTE) 2021 Virtual Event yang berlangsung dari 22 hingga 26 Mac.