UPM anjur Bengkel Transformasi Minda - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (2021)
KUALA LUMPUR, 9 Mac – Institut Penyelidikan Matematik (INSPEM), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Jawatankuasa Pembangunan Pengurusan Polis Wanita (JPPPW) Polis Diraja Malaysia Bukit Aman menganjurkan Bengkel Transformasi Minda Dalam Pengurusan Kerjaya, di Bukit Aman di sini.