Sukarelawan UPM sumbang lebih 6,000 Kit 3K untuk petugas, pesakit COVID-19 - Mohd Hanafiah, Syafiq Hariz; Mohd Affandi, Nurul Athira (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG - Sebagai solidariti bersama kerajaan dalam usaha membendung penularan COVID-19, Universiti Putra Malaysia (UPM) mengambil inisiatif dengan memberi bantuan penyediaan tempat penyimpanan dan bungkusan kit bantuan kepada petugas barisan hadapan dan pesakit COVID-19.