MRA sumbang 500 pek makanan kepada petugas barisan hadapan UPM - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 5 Mac – Malaysia Relief Agency (MRA) menyumbang 500 pek makanan makan tengah hari kepada petugas barisan hadapan kepada lima Pusat Tanggungjawab (PTJ) di Universiti Putra Malaysia (UPM) pada Projek Kongsi Rezeki Bersama 2.0 di sini.