Penyelidik UPM ketuai penyelidikan vaksin COVID-19 - Alfadzil, Nor Adilla (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG – Penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datin Paduka Dr. Khatijah Mohd Yusoff mengetuai penyelidikan bagi membangunkan vaksin COVID-19.