UPM catat pencapaian cemerlang dalam THE - Zamaruddin, Nor Hazlina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 9 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) mencatat pencapaian membanggakan dengan membuat lonjakan sebanyak 28 anak tangga apabila disenaraikan pada ranking ke-78 universiti terbaik berbanding ranking ke-106 tahun lepas dalam Times Higher Education (THE) Emerging Economies Rankings 2021.