Amirrudin Juara Pidato Piala Perdana Menteri 2011 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
PUTRAJAYA, 16 Mac – Pelajar Bacelor Pendidikan (Pengajaran Bahasa Inggeris Sebagai Bahasa Kedua) Universiti Putra Malaysia (UPM), Amirrudin Abdul Rahman muncul juara pertandingan Pidato Antarabangsa Bahasa Melayu Piala Perdana Menteri (PABM) 2011 Kategori Nusantara.