Mentoring with Senior and Alumni - Mohd Affandi, Nurul Athira (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG – Sekolah Perniagaan dan Ekonomi (SPE), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program ‘Mentoring with Senior and Alumni’ bagi mengekalkan prestasi akademik pelajar walaupun perlu berhadapan dengan pembelajaran secara norma baharu ketika pandemik Covid-19.