I Can See Your Wave 3.0 serlahkan bakat pelajar - Hairi, Muhammad Fauzi; Samuri, Muhammad Nazreen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 22 Jan – Seramai 17 pelajar Tahun 1, Jabatan Fizik, Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Kelab Mahasiswa Fizik (KMF) mengadakan program “I Can See Your Wave 3.0” secara atas talian.