Program Good Deeds for Entrepreneur’s Need - Haris, Mohd Iqmal (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 17 Jan – Seramai 94 pelajar ijazah sarjana muda menyertai Program Good Deeds For Entrepreneur’s Need yang memfokuskan kepada perkongsian tip dan kemahiran bagi mengharungi cabaran sepanjang bergelar pelajar siswazah.Ia disampaikan oleh ikon-ikon Majlis Anugerah Putra Ikon Universiti Putra Malaysia 2019. Pengarah program, Nur Alia Abdul Malek berkata program itu bertujuan membantu pelajar untuk lebih memahami dan mengetahui mengenai keusahawanan dan kesukarelawanan.