Langkah kecil bersama BioGreen Week - Ibrahim, Muhammad Hafizzudin; Mohamad Sabri, Nur Syaherah; Muhamad Rizal, Nur Allya; Mad Nor, Nur Afiqah (2021)
SERDANG- Seramai 86 orang pelajar dari Universiti Putra Malaysia dan 20 orang peserta awam telah menyertai program BioGreen Week 1.0 2020 yang bertujuan membantu menyebarkan kesedaran untuk melindungi alam sekitar dalam kalangan masyarakat dengan melibatkan diri dalam pelbagai aktiviti.