PKPB tidak halang pelajar Kolej 17 sumbang bakti - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (2021)
SERDANG, 23 Nov – Cabaran pandemik COVID-19 tidak mematahkan semangat pelajar Kolej Tujuh Belas (K17), Universiti Putra Malaysia (UPM) menyumbang bakti kepada komuniti melalui penganjuran program Can You See Your Future? (Steps To Uni @ INTESABER).