Serdang angels turun padang hulur bantuan kepada mangsa banjir - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (2021)
SERDANG, 14 Jan - Komuniti ragbi tanahair tidak ketinggalan membuktikan semangat setiakawan dengan menyalurkan bantuan pasca banjir kepada mangsa di negeri Pantai Timur.