FaSSA Colosseum satukan pelajar Fakulti Sains melalui kuiz dalam talian - Mohd Nadzir, Mohd Noor Hisham; Zainal, Bokhary; Hamdan, Sarah Nabilah (2021)
SERDANG – Dalam mengatasi halangan COVID-19 dan usaha untuk kekal berhubung di kalangan mahasiswa, Persatuan Mahasiswa Fakulti Sains (FaSSA), Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menjayakan FaSSA Colosseum secara dalam talian melalui platform Quizizz dan siaran langsung di YouTube.