Sukarelawan KPT-UPM beri bantuan mangsa banjir di Pahang - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (2021)
MARAN, 12 Jan — Universiti Putra Malaysia (UPM) mengerakkan lebih daripada 100 staf dan pelajar dari kampus UPM Serdang dalam misi sukarelawan KPT-UPM ke Kg. Kuala Sentul, Maran, Pahang bagi membantu meringankan beban mangsa banjir di beberapa kawasan di situ.