WAZAN UPM menang insentif kutipan zakat ramadhan 1441H kategori IPT - A. Razak, Mohd Rizal Helmi (2020)
SHAH ALAM, 14 Okt – Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Endowmen (WAZAN), Universiti Putra Malaysia (UPM) dinobatkan sebagai pemenang Insentif Kutipan Zakat Ramadhan 1441H kategori Institut Pengajian Tinggi (IPT) sepanjang bulan Ramadhan 1441H/2020M.