1,166 peserta sertai wacana putra bakti - Marzuki, Nur Sabrina (2020)
SERDANG, 12 Dis – Jawatankuasa Induk Putra Bakti, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (PSPK), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Pusat Kokurikulum dan Pembangunan Pelajar (PKPP), UPM telah mengadakan program Wacana Putra Bakti diadakan secara dalam talian yang disertai 1,166 peserta.