PPUPM, MPP, Putra Bakti, WAZAN laksana aktiviti plogging di Pantai Remis - Zakaria, Azman (2020)
KUALA SELANGOR: Persatuan Pentadbir Universiti Putra Malaysia (PPUPM) dengan kerjasama Majlis Perwakilan Pelajar (MPP), Putra Bakti serta Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Endowmen UPM (WAZAN) menjalankan aktiviti plogging di Pantai Remis, di sini, 3 Oktober lalu.