“Peluang untuk ‘reset’ cara penyampaian perkhidmatan UPM” - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (2020)
COVID-19 telah memberi impak kepada kelestarian kewangan dan penyampaian perkhidmatan UPM. Ikuti temu bual TRIBUN PUTRA oleh Azman Zakaria bersama Bursar UPM, Dato’ Zulkiflee Othman.