UPM hantar sijil, transkrip graduan melalui pos - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (2020)
SERDANG, 3 Dis - Universiti Putra Malaysia (UPM) mengambil inisiatif menghantar sijil dan transkrip akademik secara pos kepada graduan berikutan penangguhan Majlis Konvokesyen UPM 2020 akibat pandemik COVID-19, untuk membolehkan mereka memohon pekerjaan atau pun melanjutkan pengajian ke peringkat lebih tinggi.