Pelajar baharu teruja masuk kampus, jumpa rakan sekuliah - Mohd Zain, Mohd Izani (2020)
Rata-rata pelajar baharu sesi akademik 2020-2021 pastinya teruja untuk memasuki kawasan Universiti Putra Malaysia (UPM) juga menikmati kehidupan kampus sebenar apabila impak pandemik COVID-19 semakin berkurangan kelak dan sesi pembelajaran dibuka seperti biasa.