UPM kaji kebolehlaksanaan lembah tenusu di Sabah - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (2020)
SERDANG – Universiti Putra Malaysia (UPM) akan bekerjasama dengan Kerajaan Sabah untuk membantu dalam mengkaji, merancang dan pembangunan lembah tenusu di wilayah Keningau.