Sukan secara maya galak masyarakat aktif - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (2020)
SERDANG, 6 Dis – Sekretariat Sukan Majlis Perwakilan Kolej, Kolej Tun Dr. Ismail (KTDI), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Bahagian Hal Ehwal Pelajar (BHEP), UPM menganjurkan program bersiri Aktif Bersama Sifu (ABS) siri pertama secara maya.