Program kelestarian pertanian putra H.E.P.A - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (2020)
SERDANG, 19 Dis - PUTRA H.E.P.A cetusan idea Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni), Universiti Putra Malaysia (UPM) Prof. Dr. Arifin Abdu menekankan konsep ‘Holistic, Empowerment, Patriotism, Advancement’ (H.E.P.A).