E-konvensyen nusantara sukarelawan sosial dibuat secara maya - Masmos, Nurul Syafiqah Hanim (2020)
SERDANG, 13 Dis - Persatuan Pelajar Pembangunan Sumber Manusia (PESUMA), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan E-Konvensyen Nusantara Sukarelawan Sosial 2020 menerusi platform Zoom dan ‘Facebook Live’ Yayasan Ihtimam Malaysia.