Pengambilan asid folik berpotensi mengurangkan separuh kecacatan kelahiran - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (2020)
SERDANG, 7 Dis - Penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) mendapati risiko kecacatan kelahiran dapat dikurangkan sekiranya wanita meningkatkan pengambilan asid folik mereka dengan ketara.